Gez.centrum 'De Reest'
Zuiderlaan 142
7944 EJ Meppel
tel: 0683975484
Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

U kunt mij bellen op 06-83975484 of mailen naar info@evertluning.nl
Evert Luning

Over mij


Mijn naam is Evert Pouwel Luning. Vanaf 1982 heb ik gewerkt als fysiotherapeut in het ziekenhuis te Heerenveen en vanaf 1986 in een vrijgevestigde praktijk te Meppel. In deze periode ging ik mij steeds meer afvragen wat nou maakt waardoor een patiënt klachten ontwikkeld. Dit betekende dat ik meer de mens achter de klacht probeerde te zien.  Het werd mij duidelijk dat het gedrag en hoe men met bepaalde situaties omging van invloed waren op het ontstaan en in stand houden van klachten.
Vervolgens heb ik de opleiding haptonomie gevolgd bij het WIH ,door Frans Veldman jr., te Grave. En later bij het ITH te Nijmegen. In 2005 ben ik gestart met een praktijk voor haptonomie te Meppel. Na een paar jaar heb ik mijn fysiotherapie afgebouwd en ben ik mij volledig op de haptotherapie gaan richten.
Er ontstond een samenwerking met Fysiotherapie de Commissaris en PMC Meppel. Ook is er een samenwerking ontstaan met een aantal psychologen. In de psychologische hulp heb ik kunnen ervaren hoe belangrijk de haptotherapie kan zijn.

Verder heb ik mij verbonden aan Topzorg Meppel, een overlegorgaan met verschillende disciplines in de zorg.